Zonnepanelen service voor de vakman

Of nu een dakkapel installeert, een woning voorziet van nieuwe ruiten, of een huis een nieuwe verflaag geeft. Als vakman kan het zijn dat je tijdens het werk zonnepanelen tegenkomt die tijdelijk aan de kant moeten. Met de zonnepanelen service van PV-monteur kun je snel weer door met jouw klus! Wij verwijderen de zonnepanelen, slaan ze op en plaatsen ze terug.

Om te zorgen dat jouw project soepel verloopt hebben we een transparante en simpele prijslijst samengesteld, zodat je precies weet waar je aan toe bent en je geen vertraging oploopt bij jouw projecten.

Basisdiensten zonnepanelen service

Opslag van zonnepanelen: De panelen veilig opslaan? De eerste vier weken bieden wij gratis opslag! Daarna kun je ze voordelig opslaan voor 37,50 per pallet per week of €80 per maand. (Maximaal 36 panelen per pallet.)

Verwijderen: Tijdelijk ruimte nodig? Voor slechts €375 verwijderen wij de eerste zes panelen, ieder extra paneel kost daarna €44.

Terugplaatsen: Klaar om de panelen weer in gebruik te nemen? De eerste zes panelen plaatsen we terug voor €375, ieder extra paneel kost daarna €44.

Terugplaatsen inclusief onderconstructie en bekabeling: De eerste zes panelen plaatsen we terug voor €540, ieder extra paneel kost daarna €52.

Nieuwe onderconstructie: Indien er een nieuwe onderconstructie moet worden geïnstalleerd kan dit voor €38 per paneel op schuine, pandaken en €56 per paneel op platte daken.

Specifieke situaties en additionele kosten

Meerdere dakvlakken: Wanneer we meerdere dakvlakken moeten voorzien van veiligheidsvoorzieningen rekenen we €75 extra per dakvlak.

Uitzonderingen: Een meerprijs kan van toepassing zijn bij:

  • daken met leien dakbedekking;
  • slechte bereikbaarheid (bijvoorbeeld door een serre);
  • dakranden hoger dan acht meter.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat wij de werkzaamheden niet kunnen uitvoeren.

Voorkom verrassingen

Om onvoorziene situaties en bijkomende kosten te vermijden, raden we aan om vooraf foto’s van het dak te sturen voor een grondige beoordeling. Zo kunnen wij vooraf duidelijkheid bieden over de mogelijkheden en eventuele extra kosten.

Door onze snelle reactietijd kun je de kosten van de zonnepanelen service makkelijk meenemen in de calculatie. Elk project is uniek, waardoor de prijzen en voorwaarden kunnen variëren. Heb je specifieke vragen of wensen? Neem direct contact met ons.