Zonnepanelen op je eigen huis

Zonnepanelen op je eigen huis: een slimme zet om direct te besparen op je energierekening. Efficiënt en duurzaam. De juiste keuze maken wat betreft panelen en hoeveel je er nodig hebt is essentieel. Daarom laten we je graag door onze ervaring én de nieuwste tools, de mogelijkheden zien. En natuurlijk berekenen we direct hoeveel je kunt besparen.

Alvast een idee krijgen van je besparingen? 

Kopen en installeren

Zonnepanelen kopen

Het kopen van zonnepanelen is geen alledaagse gebeurtenis. Daarom starten we met een uitgebreide intake waarin we jouw verbruik en dakconstructie grondig analyseren. We geven je advies je over zowel het aantal en het type zonnepanelen als de meest winstgevende plek op het dak. Je kunt rekenen op een persoonlijk aanbod dat aan de nieuwste veiligheidseisen én overige wet- en regelgeving voldoet. Voor een eerlijk inzicht in de investering, de opbrengsten en de terugverdientijd. Geen verrassingen dus. Een zonnige gedachte.

Zonnepanelen installeren

Ons team PV-monteur staat klaar om de zonnepanelen vakkundig te installeren. Voordat we aan de slag gaan bespreekt onze uitvoerder precies wat je kunt verwachten en hoelang de klus duurt. Meestal is ons werk binnen een dag afgerond, natuurlijk afhankelijk van het aantal panelen. Na de plaatsing (en ons opruimwerk!) krijg je van onze gecertificeerde elektricien een duidelijke uitleg, inclusief een boekje met alle belangrijke informatie.