Onze klanten vertellen

Klantverhalen

Gert van den Brink
2 maanden geleden
Lees verder
Na meerdere offertes te hebben ontvangen, hebben wij toch gekozen voor PV-monteur. Dit op basis van prijs en kwaliteit. Ze konden daarnaast de zonnepanelen ook nog eens binnen zes weken plaatsen. Op de dag dat de zonnepanelen geplaatst werden kwamen er twee monteurs langs die netjes te werk gingen. Ze legden ons goed uit wat ze gingen doen en ze hebben geen rotzooi achtergelaten. Ik kan dit bedrijf zeker aan bevelen!
Cypriaan Hooft Graafland
3 dagen geleden
Lees verder
De monteurs werken erg snel, efficiënt en professioneel. Ze bieden uitstekende service en doen wat ze zeggen.
Aad Engelfriet
5 maanden geleden
Lees verder
PV-monteur luistert zeer goed naar de wensen van de klant! We zijn erg tevreden over de installatie van de zonnepanelen en de offerte. Bovendien was ook alles leverbaar, binnen de afgesproken tijd. Groot compliment! Ik raad PV-monteur van harte aan.
Hugo Van Elswijk
7 maanden geleden
Lees verder
PV-monteur heeft goed en vakkundig personeel, zelfs als het even niet helemaal gaat zoals het zou moeten wordt er goed en doelgericht gezocht naar een oplossing.
Sevrin de Wit
3 jaar geleden
Lees verder
Ik vind het een heel goed bedrijf! Ze werken zeer netjes en snel.
Tsultim Doma
6 maanden geleden
Lees verder
Ik ben erg tevreden met PV-monteur BV. Ze hebben geweldig werk geleverd. Eén van de beste installateurs kwam bij ons langs en hij heeft ons goed advies gegeven. Het zijn zeer professionele mensen. Bedank PV-monteur! Maak meer mensen blij.
Meindertsr Witvliet
35 minuten geleden NIEUW
Lees verder
Ik ben erg blij met de thuisaccu en panelen die geplaatst zijn door PV-monteur BV. Alles was goed en op tijd gepland en met grote precisie uitgevoerd. Ik kan PV-monteur BV aan iedereen aanbevelen, het is een betrouwbare organisatie.
Cees van Mechelen
2 maanden geleden
Lees verder
De installatie verliep helemaal geweldig van het begin tot het eind. We hadden contact met een fijne verkoper. We kregen goed advies, nette prijzen en zeer goede monteurs. Kortom, echt heel erg goed gedaan! Ik raad het zeker aan. Gewoon doen!
Previous
Next