Praktijkvoorbeelden

Energieopslag zakelijk ingezet

Er gebeurt van alles op het gebied van zakelijke energieopslag. Het elektriciteitsnetwerk raakt langzaam verzadigd, maar dat betekent niet dat jouw bedrijf ook vast hoeft te lopen! Kies voor een flexibele en betrouwbare accu-oplossingen waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien, je energiekosten kunt verlagen en je duurzaamheidsdoelen kunt behalen.

Opslag zonne-energie accu

Laten we eens kijken naar enkele praktijkvoorbeelden van bedrijven die kozen voor de opslag van zonne-energie met behulp van accu’s:

De bakkerij

Stel, je hebt een bloeiende bakkerij en wilt een geavanceerde oven installeren om aan de groeiende vraag te voldoen. Helaas kan je huidige elektrische capaciteit deze upgrade niet aan. Het accupakket van PV-monteur vangt de pieken in je energieverbruik op zonder dat je hoeft te investeren in een kostbare netwerkupgrade.

Het IT-bedrijf

Je IT-bedrijf groeit snel en de behoefte aan meer servers zorgt voor een aanzienlijke stijging in het energieverbruik. Onze accu-oplossingen slaan energie op tijdens daluren en voorzien in je energiebehoeften tijdens piekuren, waardoor je kosten bespaart en je groei kunt voortzetten.

Autogarage

Wil je je garage upgraden voor elektrische voertuigreparaties? Dit vereist extra elektriciteit voor oplaadstations en gespecialiseerde apparatuur. De juiste accu’s zorgen ervoor dat je aan deze vraag kunt voldoen zonder een kostbare netwerkupgrade. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Landbouwbedrijf

Als agrarisch ondernemer wil je investeren in elektrische landbouwmachines, maar je huidige netaansluiting kan dit niet aan. De accu’s van PV-monteur slaan de benodigde energie op en leveren deze wanneer je machines dat nodig hebben.

Restaurant

Als restaurantexploitant wil je je terras verwarmen tijdens de koude maanden om het hele jaar door gasten te ontvangen. Dit vereist extra energie boven op uw gebruikelijke behoeften. Onze accu-oplossingen slaan energie op tijdens daluren en voorzien in je behoeften, zonder dat je je netaansluiting hoeft te verzwaren.

Sportschool

Je sportschool groeit, maar je huidige stroomvoorziening heeft bijna zijn limiet bereikt. Je wilt geen kostbare en tijdrovende netwerkupgrades. Met een maatwerk accu-oplossing kun je snel en efficiënt extra energie leveren tijdens piekuren, waardoor je uitbreiding zonder vertraging kan plaatsvinden.

Veelgestelde vragen

Als je graag onafhankelijk bent van het energienet, dan is een thuisbatterij een goede keuze.

Dit hangt af van je dagelijkse energieverbruik en de productiecapaciteit van je zonnepanelen.

Dit varieert per model, maar de meeste zijn ongeveer zo groot als een koelkast.

Gemiddeld tien tot vijftien jaar, afhankelijk van hoe vaak je hem oplaadt.

Kortom, in welke branche je ook actief bent, er is altijd een op maat gemaakte oplossing voor jouw unieke energiebehoeften. Denk daarbij ook eens aan de combinatie met zonnepanelen en/of laadpalen. Kies voor een van onze flexibele en betrouwbare accupakketten om je zakelijke doelen sneller en kostenefficiënter te bereiken dan je ooit voor mogelijk hield! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor de zakelijke toepassing van energieopslag te bespreken.