Leverancier zonnepanelen: erkend en vertrouwd

Bij PV-Monteur zijn we al heel wat jaren je go-to partner als leverancier voor zonnepanelen. Wist je dat we ook experts zijn in thuisbatterijen en laadpalen? We geven je eerlijk advies over het beste energieopslagsysteem voor jouw huis.

Lees meer

Veiligheid is voor ons topprioriteit. Uiteraard werken we volgens de geldende wet- en regelgeving (NEN1010 en NEN3140) en zijn we aangesloten bij InstallQ, een onafhankelijke organisatie die erkenningen verleent aan vakbekwame installateurs.

Bij PV-monteur werken we met een team van vijftien mensen in vaste dienst. Daarnaast schakelen we regelmatig met professionals uit ons flexibele team. We staan voor je klaar om te helpen met je groene energieavontuur, vanuit onze thuisbasis in Veenendaal.

Thuisbatterij en laadpaal installateur

Ons team van erkende installateurs staat voor je klaar vanaf de offerte tot en met het moment dat je je nieuwe installatie in gebruik neemt. Of dat nu gaat om enkele panelen of een compleet systeem voor zelfvoorzienende energie met thuisbatterij, laadpalen, etc. We houden van een efficiënte en veilige aanpak en gaan – natuurlijk – met veel energie voor het beste resultaat!