Zonnepanelen voor mkb

Als (mkb-)ondernemer streef je naar efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook als het gaat om duurzame maatregelen, zoals de aanschaf van zonnepanelen. Bij PV-Monteur begrijpen we dat als geen ander. Al jaren zijn wij dé vertrouwde partner in de zakelijke markt voor zonnepanelen. Vooral wanneer het gaat om grootschalige projecten met uitgebreide dakoppervlakken, hebben wij ons als specialist onderscheiden. Het is dan ook niet verrassend dat veel bedrijven in de sector onze expertise inschakelen, voor de professionele installatie van zonnepanelensystemen voor het mkb en grotere ondernemingen.

Lees meer

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. We werken strikt volgens de normen zoals NEN1010 en NEN3140. En met onze erkenning van InstallQ, een onafhankelijke organisatie die certificaten uitreikt aan gekwalificeerde installateurs, weet je dat je in goede handen bent.

Ons energieke team van vijftien specialisten staat altijd voor je klaar. En wanneer nodig, vullen we deze groep aan met ervaren professionals uit ons netwerk. Vanuit Veenendaal zijn we graag jouw partner in het groene energieavontuur.

Zonnepanelen voor bedrijven

Bij PV-monteur snappen we precies wat jij als zakelijke klant nodig hebt. Onze gecertificeerde installateurs begeleiden je vanaf de eerste offerte tot het moment waarop je jouw nieuwe installatie in gebruik neemt. Of je nu jouw bedrijfsdak wilt voorzien van zonnepanelen, of een uitgebreid energieopslagsysteem en laadfaciliteiten overweegt; we vinden altijd een oplossing die perfect past bij jouw bedrijf en ambities, zodat je maximaal rendement behaalt.