Energiemanagementsysteem voor thuis

Een compleet energiemanagementsysteem voor thuis is een revolutionaire stap in de wereld van duurzame energie. Dit all-in pakket van PV-monteur, dat zonnepanelen, een thuisbatterij  en een gratis laadpaal  bevat, is perfect voor huiseigenaren die milieuvriendelijk en slim met kosten willen omgaan. Het maakt je huis niet alleen comfortabeler, maar helpt ook je ecologische voetafdruk te verkleinen. Super toch? Direct weten hoeveel jij thuis kunt besparen met je eigen energiemanagementsysteem?  

Lees meer

Energiemanagementsysteem, daarom!

Het kiezen voor een energiemanagementsysteem is een topbeslissing om meerdere redenen. Vooral nu, met de stijgende energieprijzen en milieu-uitdagingen, is slim energieverbruik belangrijker dan ooit. Een energiemanagementsysteem helpt je jouw verbruik te verbeteren, te besparen op je energierekening en het milieu te sparen. Dat voel je meteen in je portemonnee!

Energieopslag met zonnepanelen

In deze tijd van groene energieoplossingen is het combineren van zonnepanelen met energieopslag  een slimme zet. Door de energie die je zonnepanelen opwekken op te slaan, kun je de prestaties van je zonne-energiesysteem flink verbeteren. Met deze opslagopties haal je alles uit je zonnepanelen door overtollige energie op te slaan voor gebruik tijdens piekuren of op dagen met minder zonlicht. Dit zorgt voor een constante energievoorziening en dit kan ook je energierekening flink drukken. Investeren in energieopslag voor je zonnepanelen is dus goed voor zowel je portemonnee als het milieu.

Thuisbatterij met zonnepanelen

Wil je nog een stap verder gaan? Kies dan voor een combinatie van een thuisbatterij met zonnepanelen, ideaal om de overtollige energie op te slaan. De thuisbatterij en zonnepanelen zorgen er samen voor dat je minder afhankelijk van het energienet bent. Dit betekent niet alleen een beter energiegebruik in huis, maar ook een lagere energierekening. Het samenspel van thuisbatterij en zonnepanelen biedt een betrouwbare, duurzame energieoplossing voor je huis.

Gratis laadpaal: alleen bij PV-monteur

Wat te denken van een gratis laadpaal* voor het opladen van je elektrische auto? Check dit aanbod! Bij ons krijg je een gratis laadpaal wanneer je kiest voor een thuisaccu en zonnepanelen. Deze laadpaal is niet alleen gratis, maar ook een geweldige toevoeging aan je huis. Gebruik de energie van je zonnepanelen om je auto op een groene en kostenbesparende manier op te laden. En met jouw thuisbatterij is dit zelfs op minder zonnige dagen voordelig.

De gratis laadpaal is van topkwaliteit en perfect te combineren met jouw zonnepanelen. Zo haal je het meeste uit je duurzaam opgewekte energie. Met een laadpaal thuis wordt het opladen van je elektrische auto makkelijker en voordeliger.

* De aangeboden gratis Zaptec Go laadpaal, t.w.v. € 849,- is uitsluitend gratis bij afname van de installatieservice voor de laadpaal (vanaf € 599).

Een zelfvoorzienend huis met een energiemanagementsysteem

Een zelfvoorzienend huis wordt werkelijkheid met ons energiemanagementsysteem. Met een systeem dat zonnepanelen, thuisbatterijen en een slimme laadpaal integreert en combineert, is die droom van een zelfvoorzienend huis dichterbij dan je denkt.

Een zelfvoorzienende woning met het energiemanagementsysteem van PV-monteur zorgt ervoor dat je de energie die door jouw zonnepanelen wordt opgewekt maximaal kan benutten. Overtollige energie bewaar je in de thuisbatterij voor momenten zonder zon. En onze gratis laadpaal verhoogt de waarde van jouw zelfvoorzienende systeem door het mogelijk te maken jouw elektrische auto op te laden met de energie die je zelf opwekt.

Zo’n zelfvoorzienend huis is niet alleen een milieuverantwoorde keuze, maar met het energiemanagementsysteem van PV-monteur is het ook praktisch en financieel een aantrekkelijke optie.

Wil je meteen ontdekken hoeveel je kunt besparen met jouw eigen energiemanagementsysteem? 

Veelgestelde vragen

Als je graag onafhankelijk bent van het energienet, dan is een thuisbatterij een goede keuze.

Dit hangt af van je dagelijkse energieverbruik en de productiecapaciteit van je zonnepanelen.

Dit varieert per model, maar de meeste zijn ongeveer zo groot als een koelkast.

Gemiddeld tien tot vijftien jaar, afhankelijk van hoe vaak je hem oplaadt.

Onze klanten vertellen

We kunnen de voordelen van een thuisbatterij prima uitleggen, maar u hoort het vast ook graag eens van een ander!