01

Zonnepanelen laten plaatsen

Het plaatsen van zonnepanelen is een klus voor professionals. Die zorg nemen we je graag uit handen, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van jouw investering! PV-monteur biedt het totaalpakket: advies, levering én plaatsing van de zonnepanelen. Een zonnige gedachte!

Montage zonnepanelen

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen? Dan beginnen we met een uitgebreide intake. Daarin stellen we vragen over o.a. jouw verbruik en je dakconstructie. Vervolgens adviseren we je over het aantal, soort en de meest rendabele plaats op het dak voor de panelen. Je krijgt een uitgebreid aanbod op maat, dat aan alle hedendaagse veiligheidseisen en wet- en regelgeving voldoet. Met uitgebreide informatie over het rendement en inzicht in hoe snel je jouw investering terugverdient.

We vertellen je exact wat je kunt verwachten en welke voorbereidingen nodig zijn. We bepalen samen o.a. om de route van de zolder naar de meterkast en vragen jou te zorgen dat er geen spullen in de weg staan. We overleggen vooraf welke ruimtes we moeten betreden.

02

De beste garanties

03

Ons team van elektro- en dakmonteurs werkt optimaal samen en we ronden ons werk meestal binnen een dag af, afhankelijk van het aantal panelen. Na het installeren laten we jouw woning waterdicht en schoon achter en zorgen dat alles goed functioneert. Je krijgt uitleg van onze gecertificeerde elektricien een boekje met alle belangrijke informatie.

Verduurzamen begint met zonnepanelen

Verduurzaam ook je huis met zonnepanelen. Een duurzame en groene vorm van energieopwekking.